Stephanie Del Valle, është emri i femrës që u shpall e bukura e botës.

Stephanie vjen nga Porto Riko, ajo mori titullin e ‘Miss Bota 2016’ në edicionin e 66-të të kësaj gare, duke lënë pas vetes konkurrentet nga Republika Dominikane dhe Indonezia, të cilat u shpallën përcjellësja e parë, respektivisht e dytë.

Ajo është 19 vjeçare, madje ajo flet tre gjuhe, si spanjisht, anglisht dhe frëngjisht, ajo tha së ishte “një nder dhe një përgjegjësi e madhe” që ta përfaqësonte vendin e saj, shkruanIndeksOnline/