Xhem Llamallari – Baruti

Shteti është i bllokuar vetëm për Shqiptarët, për sllavët asesi, sepse ata në çdo shtëpi kan nga 2 pensione dhe 2 paga te majme, kurse Shqiptarët jan në mjerim, sepse fatin e tyre të fituar me gjak, e kan marrur politikan të krimit, për të ndërrtuar hotele, shtëpi luxoze, dhe për ti pasuruar familjet e tyre të shëmtuar….Çdo tragjedi që dotë pason për Shqiptarët, problemi është tek lidershpi ynë, që toleroi 15 vjet fytyrat e shumtuara të na shet te Sasho Mihajlkovski…