Komandant Baruti sjellë rrëfimin nga lufta: Ja kush janë ’Luanët’ maqedonas

Xhem Llamallari i njohur si komandant Baruti sjellë kujtimet e luftës së vitit 2001, duke treguar forcën e djemve të rinj shqiptarë dhe të ashtuquajturve Luanët maqedonas.

Më posht mund të lexoni postimin e plotë të komandant Barutit

-Huhuuhu…Mos me i njohtë njeriu këta frigacak, do të ishte bërë kolona 23 klm nga kufiri duke ik civilia…

-Po ja që i njohim qysh kukatin…Ne ishim 20-30 luftëtarë, këto thojshin “Od 2.000 do 3.000 teroristi pukat vo nas, mora da izbegame’..

-NE i zënim në prita e befasi, këta thoshin “Amerikancite gağat od vazduh”…

-Kur  dorëzoheshin armët, këta ankoheshin te Sollana se gjoja UÇK s’po i dorëzon armët e sofistikuara, por vetem ato me afat të skaduar. Sollana ju thoshte: “More me këto armë ua kan q… robtë”, këto thojshin NATO po i përkran ato, hahha..

– O gabela, o dhivça, oj rracë e bythmutave, dijani për faleminderim KRIMINELËVE SHQIPTAR që për të përfitu për veti dhe familjet e tyre të shumtuara, ju kanë lanë me qu kry, se POPULLI ende nuk ka hy në hipotekë te ju…