Komandant Hoxha kujton vitet e rinisë…

Komandant Hoxha per nje postimi ne rrjetet sociale ka shprehur nostalgjine per vitet e kaluara.
“Vitet kaluan me shpejt se ditet
Shikuar nga kend veshtrimi i sodit vitet u ben mete vogla se ditet ,U plakem e hajmedet”, eshte shprehur ai.
Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha ishte një nga drejtuesit e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare gjatë konfliktit të vitit 2001 në zonën e Shkupit dhe Kumanovës. /INA/

SHPËRNDAJE