KOMISIONI EVROPIAN KËRKON MARRËVESHJE URGJENTE

Pas dështimit të partive politike për të arritur një marrëveshje gjatë ditës së djeshme, ka reaguar Komisioni Evropian.

Nëpërmjet një komunikate nga komisioni kanë përshëndetur përparimin në negociatat e djeshme në Përzhino dhe kanë porositur partitë politike që urgjentisht të gjindet marrëveshje përfundimtare.

“Ne përshëndesim përparimin që është arritur mbrëmë në bisedimet dhe i inkurajojmë urgjentisht të arrijnë marrëveshje për çështjen e mbetur e cila mund të gjendet me vullnet të mirë të domosdoshëm nga të gjitha palët”, thuhet në komunikatën e KE-së./shenja