Kompania maqedono-britanike fiton 500 mijë dollar fond për zhvillim të mëtutjeshëm

Fondi rajonal South Central Ventures së bashku me dis investues tjerë, kanë investuar 500 mijë dollar në një start-up kompani maqedono-britanike.

 

Kjo firmë merret me zhvillimin e mjeteve që u ndihmojnë kompanive për të përmirësuar shitjen e prodhimeve të tyre. Bëhet fjalë për një platformë të zhvilluar që i ofron të dhënat e patjetërsueshme për mbështetje të ekipeve për shitje të kompanive.

Bëhet fjalë për firmën Cognism ndërkaq South Central Venture ka mbi 40 milionë euro fond për investime në kompani inovative në Maqedoni, Kosovë, Shqipëri, Serbi, Mal të Zi, Kroaci dhe Bosnjë e Hercegovinë./Telegrafi/