Komuna e Çairit në borxh,nxënësit do ta paguajn duke mbetur pa ngrohje(dokument)

Njoftimit zyrtarë se prej nesër shkollat dhe çerdhet e Çairit nuk do të kenë ngrohje, për arsye se Komuna e Çairit nuk i ka shlyer detyrimet ndaj ndërmarrjes përkatëse, që kapin shumë e 500 mijë eurove.Duke ditur se banorët e Çairit janë ndër më të rregulltit në detyrimet ndaj komunës, fakti që është krijuar një zbrazëti kaq e madhe financiare, flet se kjo komunë është bërë fole e korrupsionit dhe abuzimit me financat publike. Në fakt, mungesa e ngrohjes për shkollat dhe çerdhet e Çairit është injorimi dhe poshtërimi më i madh që u bëhet këtyre familjeve dhe fëmijëve të tyre.

Qytetarë akuzat i drejtojnë tek BDI pasi që ajo udhëheq  me komunen e Çairit si dhe Ministrin e Arsimit.

14976315_10154184982463931_2714991789735126964_o

14906972_10154184982783931_6589020141506065471_n