Me rastin e festave të fundvitit krytari i Komunës së Mavrovës, Mukrem Mehmedi, fëmijëve të kopshteve ju dhuroi paketa të Viti të Ri dhe ju dëshiroi shëndet dhe fat.

 

“Ishim tek foshnjët e sistemit arsimor nëntëvjeçar në shkollën “Dençe Dejanovski”, “Blazhe Koneski”, “Gjotgjia Puleski” dhe “Josip Broz Tito”, ku nxënësit na pritën me një program të veçantë të Vitit të Ri. Ndërsa komuan ka siguruar rreth 600 paketa për të gjithë nxënësit e këtyre shkollave”, deklaroi Mehmedi.

Në programin e fëmijëve ishin të pranishëm edhe prindërit dhe familjarët e fëmijëve./Telegrafi/