Konflikt i ashpër në Tripoli, terroristët marrin nën kontroll disa Ministri

Grupet e armatosura terroriste kanë marrë nën kontroll ministrinë e mbrojtjes, të drejtësisë dhe të ekonomisë në Tripoli të Libisë.

Më pas është zhvilluar një konflikt i ashpër mes forcave qeveritar dhe grupeve të armatosura.

Grupet që kanë kryer sulmin ishin besnik të kryeministrit së Qeverisë Kombëtare të Shpëtimit, Khalifa Al-Guvelu. /Lajmi.net/