Drejtoria për të Ardhura Publike (DAP), sot e ka publikuar listën e re të borxhlinjve për borxhe në periudhën prej 31 korrik deri më 31 tetor, njofton Portalb.

Borxhet janë në bazë të TVSH-së, tatimit të profitit, tatimi personal i të ardhurave nga kontributet e sigurimit, aksioneve dhe doganave. Në këtë listë janë edhe personat fizik që kanë borxh mbi 120.000 denarë, derisa për personat juridik ai është mbi 300.000 denarë.

Listën mund ta gjeni: http://www.ujp.gov.mk/