Shkolla e Futbollit në Pyongyang po bënë përgatitje që ta prodhoj një lojtarë më të mirë se Lionel Messi

Korea Veriore, shteti komunistë, është prapa Kinës dhe Japonisë në futboll. Por, Shkolla e Futbollit në Pyongyang po bënë përgatitje që ta ta prodhoj një lojtarë më të mirë se Lionel Messi

“Ne jemi duke trajnuar të rinjtë që të bëhen super-lojtar të cilët mund të kalojë aftësitë njerëzore si p.sh Lionel Messit”, ka deklaruar Ri Yu-Il, trajner në akademinë e Shkollës së Futbollit në Pyongyang

Por, selektori i Koresë së Veriut, norvegjezit, Jørn Andersen, mendon se vendin komunist e ka të pa mundur të prodhoj një lojtarë si Messi.