Që nga java e kaluar në Kosovë ka pasur rënie të ndjeshme të temperaturave. Gjatë ditës së shtunë dhe të diel temperaturat minimale në vend kanë arritur deri në -24 gracë celsius.

Por këto temperatura nuk e kanë penguar një qytetar të Kosovës, që t’ia bëjë qefin vetes.
 Ai në -23 gradë është larë në një pishinë private në njërin nga qytetet e Kosovës.

Gazeta Express jua sjellë fotot ku ky person “shijon” temperaturat minimale në pishinë.