Krahu i Izet Mexhitit i jep përkrahje Musa Xhaferit për president shteti?

Ish zv/kryeministri i MO-së, Musa Xhaferi dhe ish kryetari i komunës së Çairit Izet Mexhiti e nisin me OK duke i përshëndetur aktivistët e BDI-së. Siç mësohet Xhaferi dhe Mexhiti kanë bashkëbiseduar për punën e qeverisë dhe ndryshimet pas zgjedhjeve presidenciale. Nuk dihet nëse ndonjëri prej tyre do të emërohet ministër apo do të ketë ndryshime tjera megjithatë disa aktivist japin mbështetje për ndryshime në kabinetin qeveritar të Zaevit. Sipas burimeve jozyrtare Mexhti dhe Xhaferi janë fotografuar në ahengun e organizuar me rastin e ditëlindjes në konakun e kryetarit të BFI-së, Sulejman Rexhepi.
Ndryshe BDI siç duket ka nisur të ndez motorët edhe për zgjedhjet presidenciale, ku ende nuk dihet nëse do të garojë e vetme apo do të përkrah një kandidat koncesual së bashku me LSDM-në. Mirëpo në konakun e Mulla Sulës, krahu i Mexhitit, pas shumë kundërshtimeve, i ka dhënë përkrahje Musa Xhaferit që të jetë kandidat i BDI-së për president shteti.

SHPËRNDAJE