Krenar Osmani “Ballisti” është për bojkot të Zgjedhjeve të dielën

deri shpirtëror i “Ballistëve” – Tetovë Krenar Osmani doli me një shkrim të tijin publik rreth zgjedhjeve presidenciale:

Lsdm-ja na vrau, burgosi, rrahu në rastet e:
– Aferës së armëve të vitit 1992 – arrestime të panumërta,
– Bit Pazar – arrestime të panumërta,
– Ladorisht – arrestime të panumërta
– Universitetit të Tetovës me viktimë Abdylazis Emini dhe arrestime të panumërta,
– Rasti i ngritjes së Flamurit në Gostivar dhe Tetovë me viktima të shumta dhe arrestime të panumërta,
– Sulmi në Brezë dhe Malinë me viktima 3 djem të moshës së re,
– Sulmi në Rakovec me viktimë një vajzë të re,
– Vrasja e studentit të UT-së gjatë tentatives për të arrestuar Lirim Jakupin,
– Rasti i Burhan Poroj-it,
– Dënimi me vetëm 6 vite burg i kafshës që vrau me paramendim Almirin 4-vjeçar dhe dënimin e të atit të Almirit me 6 muaj burg,
– Dënimi drakonik i dy të rinjëve Shqiptar (20 dhe 19 vjeç) për rrahje me pasojë vdekjen,
– Arrestimin dhe dënimin e Arbëreshëve për shpalosjen e Flamurit Kombëtar.

Vmro-ja na vrau, burgosi, rrahu në rastet:
– Brodec me dhjetëra viktima dhe arrestime të panumërta,
– Monstra – rast i montuar ku për krimin e kryer nga vet ata arrestuan dhe dënuan më burg të përjetshëm një dyzinë Shqiptarë
– Alfa – po njëlloj rast i montuar, ku për krim të kryer nga vet ata dënohen me burg të përjetshëm disa Shqiptarë të Kumanovës,
– Fyerjet e pandalshme në Enciklopedi dhe tekste shkollore,
– Shkatërimi i pronave në lagjen Gjorçe Petrov dhe të mbjellave të bujqve Shqiptarë në rrethinën e Shkupit dhe moskompenzimi i të njejtave,
– Rrahja dhe maltretimi i të nxënsve Shqiptare nëpër autobusat që kalojnë nga Kisella Voda, Draçeva dhe mos arrestimi i hienave,
– Rastet e rahjes së Blinit të vogël dhe vajzës (emri i së cilës nuk më kujtohet) dhe vizatimi i me thikë i kryqeve në fytyrë dhe trup ndaj të njejtëve,
– Tentativa e vrasjes nga hienat ndaj anëtarit të familjes Shqiptare që jetojnë në Radishani, shkelja e qëllimshme e nënës së tij me makinë si dhe tentativa e djegjes së shtëpisë së tyre duke qenë brenda saj të gjithë anëtarët e familjes. Normalisht edhe në këtë rast ASNJË I ARRESTUAR E AS I DËNUAR.
– Rasti i Kumanovës (Lagjja e Trimave),
– Rasti i Harun Aliut – ku në mënyrën më makabre u malltretuan dhe u vranë Haruni dhe 3 shokë të tij,
– Funksionarët e saj haptazi na nënçmuan dhe ofenduan me emërtime nga më ofendueset,
– Organizuan protesta të shumta kundër Shqiptarëve me këngë dhe thirrje raciste e ksenofobe si në vitet 94-97 poashtu edhe 2017-2018.

JASHTËQITJE TË MIRË NUK KA

BOJKOT 

SHPËRNDAJE