KSHZ-ja mbrëmë ka shikuar listat e kandidatëve për zgjedhje e parakohshme parlamentare, dhe disa partive dhe disa koalicioneve i’u ka dhënë afat prej 48 orë që t’i lajrgojnë mangësitë që ata kanë hetuar, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Një pjesë e mangësive ka të bëjë me mos ofrimin e llogarisë bankare për fushatën zgjedhore, vërtetimin për mirësjellje, kopje të letërnjoftimeve. Numri më i madh i mangësive ishte në listën e LSDM-së, e cila ka kandidatë me emra të ngjashëm me parti tjera.

Shorti për renditjen e kandidatëve për zgjedhjet e ardhëshme do të mbahet më 20 nëntor./Telegrafi/