Për shkak të paralajmërimeve për protesta, ndërtsa e ”Nova Makedonija” ku është e vendosur edhe Komisioni shtetërorë zgjedhorë e që sot do të diskutojë për ankesat e dorëzuara nga LSDM dhe Lëvizja Besa për zgjedhjet po mbrohet, informon Zhurnal.

Momentalisht aty nuk ka njerëz të grumbulluar por dje kishte paralajmërimeve nga anëtëtarë të VMRO që organizoheshin përmes facebook-ut që të mbrojnë rezultatin e zgjedhjeve.