Kujdes: Nuk është Dubai, është komuna Aerodrom e Shkupit

13912366_985305951586995_3098760623534310538_n-300x168

S’kanë të ndalur investimet dhe luksi në lagjet maqedonase në Shkup dhe gjetiu, shkruan Fakte. Së fundmi u bë përurimi i parkut të dytë më të madh në Shkup, që gjendet në lagjen Aerodrom.

Qyteti i Shkupit sjellë edhe fotografi nga ajri, të cilat ua ndalin frymën banorëve të Çairit dhe të vendbanimeve tjera shqiptare që mezi po mbijetojnë në kushte substandarde të jetesës.

Të gjitha këto investime pushteti po i bën edhe me paratë e shqiptarëve. Ky është diskrimin klasik!/FAKTE.Net