Kujdes – “Veshi i Madh” nuk ka membranë !

Pakoja e ligjeve nga sfera e sigurisë kaluan në kuvend. U tha se janë përfillur të gjitha sugjerimet dhe vërejtjet e ekspertëve të BE-së të kryesuar nga z.Pribe.

Tani më ,,VESHI I MADH,, nuk do të quhet DSK por Agjencioni për Siguri Kombëtare. Sa do të jemi të sigurt tani e tutje pritet që të shohim.

Mbase ka të ngjarë nga viti 2008 deri më 2015 të ishte realizuar PËRGJIMI sipas diktatit të PARTISË (Vmro-Dpmne), tani e tutje a do të ketë të ngjarë përgjimi të realizohet sipas diktatit të ,,ligjit të partisë,, mbetet po ashtu që të shohim.

Megjithate, ,,Veshi i madh,, nuk ka membranë, pra KUJDES siç do të thonin DETEKTIVËT e ,,Mashtrimeve Ballkanike,,- NIKAD NISI SIGURAN !,,

(q.aliu)

SHPËRNDAJE