Qytetarët e Kumanovës të revoltuar  pas të gjitha ngjarjeve që ndodhën në këtë komunë ndaluan hyrjen e z.Ali Ahmetit.

Sot Bashkimi  Demokratik për Integrim sëbashku me liderin z.Ali Ahmeti njoftoi për takimin  me qytetarët e komunës së Kumanovës me fillim prej ora 15:00 në restorantin  Royal Palase në fsh.Çerkez.

Mirëpo  në hyrje të fshatit  Çerkez janë mbledhur qytetarë që akuzojn Ahmetin për rastet që ndodhën dhe se ai nuk është i mirëpritur në Kumanovë.

Mbetet të shihet se a do të vijë Ahmeti pas largimit të qytetarëve apo do të ballafaqohet me ta.

15007964_1146464985408915_790117969_o 15033888_1146465812075499_294093155_o 15034169_1146464868742260_2137906156_o 15044630_1146467348742012_1650432145_o 15045428_1146466635408750_38240793_o 15045502_1146463958742351_642233303_o 15060272_1146463835409030_302314749_o 15060417_1146469355408478_1741797401_o 15060435_1146468008741946_1213765447_o 15060482_1146463755409038_1366169026_o 15063988_1146466485408765_1852448563_o