Pritjes se gjate ne radhe per te marr ndihmen sociale ia pa sherrin nje qytetar i komunitetit rom. Ai e humb durimin dhe duke ngritur zerin shkon tek sporteli, por intervenon sigurimi duke perdorur force per ta nxjerr jashte.

Gruaja e tij, e shqetesuar nga ajo gjendje, pas britmave e tentatives per ti ndihmuar bashkeshortit, alivanoset e bie pa ndjenja ne dysheme.

Kjo ngjarje ndodhi ne mesditen e se henes ne nje banke te Kumanoves, para syve te shume qytetareve, te cilet pritnin ne radhe te gjate. Ne ndihme te gruas erdhi autoambulanca per ekzaminim mjeksor.

Ne vendin e ngjarjes erdhi edhe polici per te ndermarr masat ndaj personelit te sigurimit te bankes per ushtrimit te dhunes se tepruar ndaj klientit./special.mk