Kur Nevzat Bejta ishte UÇK diku në malet e Gostivarit!

I pari i komunës së Gostivarit Nevzat Bejta për herë të parë e publikon   një foto ku shihet   si ish   ushtarë i UÇK-së në vitin 2001. Kjo foto vërteton më  së së miri  se që nga viti 2001 Nevzat Bejta i ka shërbyer popullit shqiptar duke ju gjunjëzuar zërit të tyre.

Me ardhjen e Bejtës në krye të Gostivarit që nga mandati i parë i tij Gostivari mori një pamje krejtësisht ndryshe. Falë afiniteteve të tija menaxhuese   Gostivari ariti të njihet  në shumë vende evropiane,Amerikane po pse jo edhe afrikane.

Me dhjetëra bashkëpunime me komunat turke, kineze dhe vendeve tjera tregojnë një seriozitet të menaxhimit me komunën së Gostivarit.

Andaj ai që mori pjesë në shumë fronte në luftë, ai di  të punoj edhe në paqe… jo rastësisht është i  shpallur si Kryetari 24 Karat.

© fol.mk