Kurti për Pavarësi: Nuk është bërë as çka është dashur e as çka ka qenë e mundur

Duke uruar Pavarësinë e Kosovës, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka përmendur edhe ngecjet.

“Urime Dita e Pavarësisë së Kosovës! Shpallja e 17 shkurtit 2008 është vulosur më 22 korrik 2010 me Opinionin e GjND-së. Ndërkohë, nuk është bërë as çka është dashur e as çka ka qenë e mundur. Dhe, e dimë, Mitrovica mbetet e ndarë, koncesionet e Planit të Ahtisaarit janë ende aty, gjersa papunësia e qytetarëve dhe korrupsioni i pushtetarëve janë shtuar porsi ditët. Mirëpo, gëzuar sot! Duke kujtuar ata që sakrifikuan dhe duke dëshiruar atë që na takon”, ka shkruar Kurti.

Ndërkohë, Lëvizja Vetëvendosje, sot përmes faqes zyrtare, publikoi këto dy fotografi.

SHPËRNDAJE