Shkruan: Fejzi Hajdari

Kush e fshehu ‘policin huligan’, per dy dite me radhe?
Po mos ta kisha permendur sot, a thua a do ta kishte permend SPB Kumanove, e sidomos MPB’ja?
E dini si i bie kjo pune e SPB’së ne Kumanove: Nese e hani, mire, nese s’e hani, hajt se ja bejme qaren. Si pune tezge ne pazar!
Kush e kishte per detyre dhe obligim, per ta perfshire rastin e policit (sepse, ai nuk eshte qytetare i thjeshte por eshte Person i autorizuar) ne Kumtesen e SPB Kumanove?
Per keto dhe te tjerat, do t’ju njoftojme diteve ne vazhdim!
P.S. Menyra se si eshte raportuar nga personat zyrtar ne segment te dikasterit ministror ne Kumanove por edhe ne MPB Shkup, te le per te dyshuar ose per te interpretuar ndryshe kete incident.
Qofsha i gabuar, por s’e besoj!