Kuvendi i Turqisë sulmohet përsëri me bombë, 12 të plagosur, (VIDEO)

Hidhet një bombë tjetër drejt Kuvendit të Turqisë. Kryetari i Kuvendit (TBMM) Ismail Kahraman dhe deputetët në Asamblenë e Përgjithshme po zbresin drejt bunkerit strehues të Kuvendit.

Si pasojë e bombave të hedhura drejt Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, 12 persona janë plagosur rëndë.