Sot është arrestuar edhe personi i parë që sulmoi liderin e LSDM-së, Zoran Zaev të enjten e kaluar gjatë sulmit të dhunshëm në Parlament.

Siç mësohet bëhet fjalë për Angele Angele Zafirovski, i quajtur Bate Gele.

Ky huliganë dhe kriminel i dyshuar njihet edhe për tauzhet e tij që iu publikuan më parë me imazhet e ish-drejtorin e DSK-së, Sasho Mijalkovin, dhe djalin e tij.

Siç theksoi ai më parë teksa ishte drejtor i DSK-së, Sasho Mijalkov ai këtë tatuazh e kishte bërë pasi Mijalkovët ia kishin shpëtuar jetën më parë, dhe më para se kjo e kishin ndihmuar shumë për vend qëndrimin në Republikën Çeke dhe SHBA./TetovaSot/