Këngëtarja Adelina Tahiri në shumë raste ka qenë e komentuar për lidhjen e saj me familjen.

Por përveç Adelinës, është edhe vëllai I saj Edmondi i cili duket se ka një lidhje të veçantë me dy motrat, Adelinën dhe atë të voglën.

Duhet përkujtuar që në ditët e sotme është vështirë të shohësh familje kaq të lidhur me njëri-tjetrin.