Panasonic do të fillojë  në dhjetorë ofrimin e një  megafoni të aftë për të përkthyer japonisht, anglisht si dhe në gjuhë koreane dhe kineze.

Kjo është një mënyrë mjaft e mirë për të ju ndihmuar kompanive që të përballen më një rritje të vizitorëve të huaj në Japoni.

Ky megafon mund të përdoret në vende të tilla si stacionet, airoportet dhe destinacionet turistike ku janë të nevojshme njoftime të sakta dhe të shpejta.

Panasonic do të fillojë ofrimin e shërbimit te megafonit me 20 dhjetor për më pak se 20,000 ¥ ($ 183)./Indeksonline/

)