Foto tregon një person mes pyllit më një rreth të kuq mes pemëve pas tij. ai është duke qeshur dhe mjaft i lumtur, por jo çdo gjë është ashtu siç duket.

Pikërisht përkrah tij është një rreth i kuq që tregon pemët. Kjo foto u hodh në Imgur me diçiturën: “Nuk do të shkojë më kurrë në këtë pyll”.

Njerëzit nisën të zbulonin se çfarë fshihej pas pemës, aty ku ishte theksuar me rreth të kuq. Dhe më pas u postua edhe një foto tjetër i këtij personi që qëndronte pas një peme dhe pas tij sërish një rreth i kuq që kërkon të tregojë diçka. Njerëzit sërish po përpiqeshin të kuptonin se çfarë kishte pas tij në vendin e rrethuar me të kuqe. Sigurisht e para që të shkon në mendje është ndoshta ndonjë fantazmë.

Por më në fund është fotoja e tretë (shihni galerinë) që e zbulon se çfarë po ndodhte në të vërtetë. Dhe të jeni të sigurtë se dhe ju do të inatoseni me këtë person, njësoj si pjesa tjetër e njerëzve.