Filmi shumë i dashur për publikun ‘’La La Land’’ ka thyer rekord në edicionin e 74-të,  të festivalit Golden Globe Awards, duke fituar të gjitha çmimet për të cilat dhe ishte nominuar, njofton Klan Kosova.

‘’La La Land’’ fitoi gjithsejt shtatë çmime, duke përfshirë këtu muzikën dhe komedinë film më të mirë, regjisorin më të mirë dhe skenarin.

Duke fituar shtatë çmimet në Golden Globe Awards, ‘’La La Land’’ ka bërë historinë pasi u bë filmi më i shpërblyer në një festival të tillë, njofton Klan Kosova.