Laura Kërliu një këngëtarë e re në Maqedoni dhe në rajonin e Ballkanit së fundmi ka marrë pjesë në reklamat festive të Coca Cola-as të vitit 2016. Znj. Kërliu ishte zëri i dytë i këngëtarit te njohur Ylli Limani për në video klip. Pjesëmarja e Lauras për reklamat e famshme vjetore të Coca Cola-as e vendos famën e mëtejshme të saj në industrin e muzikës, ndoshta të ngadalshme por shumë të fortë dhe të qëndrueshme.

Pas përfundimit të reklamës, Laura ishte shumë e gëzuar për pjesëmarjen në një reklamë nga një markë botërorë dhe në bashkpunim me një yll të muzikës shqiptare siç është Ylli Limani, dhe ky gëzim vazhdon tek Laura ku ajo fillojë të punojë në projekte të reja, duke përfshirë edhe kthimin në studio.

Hiti i saj ,,Boll Mo’’ vazhdon të mbledhë një numër të madh të komenteve në të gjithë vendin dhe në rajon, ajo gjithashtu është duke u përgatitur që të lansoj edhe hite të tjera në vitin 2017, hitet që fansat janë duke i pritur me padurim. A ështe Era Istrefi e ardhme përpara nesh? Këtë mund të na tregoj koha por për sa I përket pasionit dhe punës së palodhshme të Lauras dhe dedikimit të saj të madh në muzik, atëher mos thoni që ne nuk ua tham këtë lidhur me suskesin e saj muzikor.

https://youtu.be/ZYhwiR7_1L0?t=2