Ka shumë vite në skenë, por nuk mbahet mend për ndonjë skandal. Jeta e saj private mbetet vetëm e saj dhe e paprekur nga mediat.
Në fakt, Leonora Jakupi, vet ka dashur kështu duke mos lejuar që ta përziej profesionin me gjëra që nuk kanë të bëjnë asgjë me skenën.

Ajo ka arritur deri këtu ku është falë punës dhe angazhimit profesional e jo situatave, nganjëherë edhe të shpikura që bëjnë koleget e saj, për të qenë në qendër të vëmendjes.

Këngëtarja së fundmi ka qenë e ftuar në intervistën e gjatë të emisionit Express Rozë, ku ka folur rreth jetës dhe karrierës së saj.

Ndër të tjera, Leonora nuk ka hezituar të flas për të dashurin e saj, duke zbuluar kështu detaje nga lidhja e saj.