Aktivistët e Lëvizjes Besa në Kumanovë po shpërndajnë rroba këpucë dhe gjëra tjera duke e keqpërdorur gjendjen e rënde ekonomike të qytetarëve si dhe duke publikuar foto të nevojtarëve me cka bëhet cenimi i privatësisë së qytetarëve.

Tani më BDI nuk është e vetme në blerjen e votave,Lëvizja Besa që  sulmon dhe ironizon aktivitetet e BDI-së sic duket po fillon të ndjek rrugën e tyre.

15151189_1154182174637196_942365841_n

15128529_1154182181303862_1436912557_n