Një debat i ashpër është zhvilluar në facebook mes zyrtarëve të BDI-së, Ermira Mehmeti dhe Valon Bela. Debatin e ka filluar Bela duke akuzuar indirekt Ermira Mehmetin se po e keqpërdor thyerjen e veturës se saj për pikë politike. Në foton më poshtë mund ta lexoni përgjigjen e ashpër të Ermira Mehmetit, shkruan gazeta Lajm.

15388617_10153997578220685_424532734_o

15608708_10153997552535685_835095733_o