LG vjen me ekran 1mm (Foto)

LG vjen me ekran 1mm (Foto)

 

LG vjen me ekran 1mm (Foto)

Nëse keni mendura që  televizorët kanë qenë super të hollë jeni gabim, ju nuk keni parë asgjë.Ky televizor vjen me ekranet 1 mm të LG.

Sipas disa deklaratave televizorët e rinj janë testuar nga WiFi Alliance, në mënyrë që të sigurohet se janë kompatibil me specifikat e WiFi-së.

Madhësia e tyre do të jetë prej 55 deri 77-inç dhe do të vijnë më këta emra: B7,C7,E7,G7 dhe Ë7.

Mendohet se W7 mund të jetë televizori super i hollë (me ekran të trashë 1 mm), për të cilin është përfolur në vitin 2015, i quajtur “Wallpaper OLED TV”.

Gjithashtu, supozohet se modeli B7 mund të jetë pasardhësi i B6 i cili aktualisht është në dispozicion dhe duhet të jetë OELD TV më i përballueshëm në këtë linjë të re. B7 vjen me ekran 55-inç dhe mban numër të modelit OLED55B7, si dhe me ekran 65-inç e që quhet OLED65B7.

C7 duket se është përditësim i modelit të lakuar C6 i cili tashmë është në dispozicion. Po ashtu, edhe C7 do të ofrohet në madhësi prej 55-inç me emër OLED55C7 dhe 65-inç me emër OLED65C7.

Modeli i tanishëm R6 do të përditësohet në version E7 me madhësi prej 55-inç (OLED55E7) dhe 65-inç (OLED65E7).

Ndërkaq, modeli G7 do të jetë, po ashtu, përditësim për modelin e tanishëm G6 dhe do të ofrohet në version me madhësi prej 55 dhe 77-inç.