Lind një fëmijë sirenë, fotot kanë bërë xhiron e botës

Një nënë i habiti mjekët kur ajo lindi fëmijën e dytë sirenë të Indisë, por fatkeqësisht e humbi atë vetëm katër orë më vonë.Fëmija pa emër, seks i të cilit ishte i paqartë për shkak të legenit të pazhvilluar dhe këmbëve të bashkuara, vuajti nga një gjendje e rrallë e njohur si sirenomelia ose sindroma sirenë.

Muskura Bibi, 23 vjeç, bëri një  lindje natyrale t të mërkurën në mëngjes në spitalin qeveritar Chittaranjan Deva Sadan në Kolkata, India lindore.Zonja Bibi nuk ishte në gjendje të përballonte  shpenzimet e shtatzënisë dhe për këtë arsye ajo nuk kishte kryer asnjë kontroll gjatë shtatzënisë së saj dhe për këtë mësoi për gjendjen e foshnjës vetëm kur ajo e pa atë pas lindjes.