Botuesi i gazetës Koha dhe njohësi i rrethanave politike ne vend, Lirim Dullovi,  ka komentuar kolumnën e anëtarit te larte te LSDM, Ljubomir Frckovski, mbi platformën shqiptare.

“Miku i shume kolegeve te mi shqiptare me ne fund s’u durua dhe foli. Platformen e partive shqiptareve ai e quan “platforme muti”. Ka edhe shume kualifikime tjera ne kete tekst te tij si “pleminja” e keshtu me radhe. Po ai ska faj. Me falni ne shprehje por….. ….. disa shqiptareve qe e kan mik kete njeri dhe te cilin e kane promovuar nder shqiptare si politikan maqedonas me pikepamje liberale. Ndersa ky kishte dhene prova nga e kaluara e tij politike. I ka duart me gjak te shqiptareve te pafajshem, por kete krim ja falen “krymbat” e te menduarit politik te shqiptareve ne maqedoni. Te mos e zgjas me shume, lexojeni dhe shifeni vete se ke kane promovuar “kriminelet shqiptare” tere keto vite…” ka shkruar Dullovi