Portali fol.mk ju sjell drejtpërdrejtë ndeshjen e boksit që  zhvillohet sonte  mes Tysonit shqiptar Nuri Seferit dhe turkut Firat Arslan.

 

https://www.facebook.com/officialmanuelcharr/videos/1621975501162139/