Musa Lamallari, i njohur si Tim Shkupi, që njëherit është kyetar i Diasporës Shqiptare për Maqedoni, në profilin e tij në Facebook ka adresuar kritika të ashpra kundër lëvizjes Besa.

 

Ja postimi i tij i plotë:

Ju kam informuar me kohë se njerëzit pas perdeve të partisë BESA janë zorrë qorre e VMRO-së, Nikolla Gruevskit dhe Mijallkovit!

Tani më intereson se baba i partisë Besa, shkrimtari Kim Mehmeti, që e pagëzova në press konferencë si i ashtuquajtur zëdhënës i Islamit politik, a e ka ditur lidhjen e fshehtë të tyre me VMRO-n?

Unë të jem Kryeministër (si Gruevski) dhe nuk do ta di deri në cent se sa Lekë janë derdhur për këtë Mashtrim të Madh, që ua servuan Shqiptarëve, duhet vërtetë të jetoni në Kuku Land!!!

Ky kërkon qeveri TEKNIKE me mbajtur gjallë Gruevskin për në postin e Ivanovit, i cili jep dorëheqje në Shkurt.

Tani mos më thuani se më tregojnë XHINDËT!!!

Mpuq e Keni!!

Portalet (disa) nuk guxojnë me i botuar statuset e Mia, pasiqë moti ju kam shpallur betejë profesionale të gazetarisë!