Tre terroristë të veshur me jelekë të dyshimtë shtrënguar pas trupit po drejtonin një kamion nëpër pedonalen e “London Bridge” rreth 50 m para se të sulmonin me thika gjuetie, shkruan “The Sun”.

Nëntë persona vdiqn dhe së paku 48 të tjerë u plagosën pas sulmit në orën 22:08 minuta të mbrëmjes. Stafi i një lokali mbylli dyert kur banda u përpoq të godiste në drejtim të tyre. Një burr u qëllua 5 herë me thikë.

Ndihmëskomisioneri i Policisë, Mark Rowley, konfirmoi që të tre sulmuesit u qëlluan dhe u vranë brenda tetë minutave nga thirrja e parë drejt tyre nga shërbimet e policisë dhe emergjencës.

Në foto e marrë jashtë lokalit “Wheatsheaf” në “Borough Market”, tregon terroristët e shtrirë të vdekur pasi u vranë nga policët.

Katër shëprthime – që u bënë të kontrolluara nga policia, u dëgjuan jashtë zyrave të “The Saun” pranë “London Bridge” bndërmejte orës 1:23 të mëngjesit deri në 1:49./The Sun/