Përderisa deri pak muaj më parë, atë e shihnim vazhdimisht në rrjete sociale me imazhe nga ahengjet familjare ku merrte pjesë, me ndryshimet e sezonit, rradha për Lorin është që t’i lihet hapësirë impenjimeve të reja.

Tashmë kur kanë nisur xhirimet e ndryshme festive për Vitin e Ri 2017, këngëtarja si e ftuar nuk po mungon në tubime të tilla ku e ‘kallë’ me potencialin vokal.

Por, krahas zërit, vëmendja tek këngëtarja po tërheqet edhe në sfera të tjera – përfshirë edhe pamjen.

Në një prej imazheve më të fundit të postuara në profilin zyrtar të Lorit në Instagram, ajo shihet teksa me plot gojë shkëlqen nën pamjen e kuruar nga Sellma dhe Kaci.

15056693_952849878149782_6734614659791323136_n