Telegrafi Maqedoni për dy orë ka provuar vullnetin e komunitetit të rrjeteve sociale në lidhje me zgjedhjet e parakohshme parlamentare që duhet të mbahen më 11 dhjetor të këtij viti.

Sondazhi ishte i hapur për dy orë, një herë nga ora 15 deri në ora 16 dhe pastaj nga ora 20 deri ora 21.

Në këtë sondazh ka pasur 2114 votues dhe rezultatet dukshëm i kanë nxjerrë fitues partitë opozitare dhe liderët e tyre.

Rezultati i orës 16 dhe rezultati i orës 21 nuk kanë pasur shumë dallim.

Sondazhet në ‘DirectPoll Results’ japin siguri pasi në të njejtin sondazh nuk mund të votojnë për së dyti herë një person./Telegrafi/

Rezultatet nga ora 15 deri ora 16

 

Rezultatet nga ora 20 deri ora 21

21