LR-PDSH ndez motorët në Butel! Themelohet shtabi zgjedhor.

LR PDSH sonte ka hapur shtabin zgjedhorë në Butel, ndërsa për kryetar të shtabit kanë zgjedhur Bejtush Gashin.

Në prani të një numri të konsiderueshem të anëtarëve u formua sonte Shtabi zgjedhor i degës së Butelit me kryetarin Bejtush Gashi si dhe u shqyrtuan organizimet e shtabeve të nëndegëve të saj. Të pranishëm ishin Sekretarja e përgjithshme e Asamblesë së Femrës Arlinda Memetaj dhe anëtarët e Kryesisë Qendrore të partisë Lëvizja për Reforma – PDSH, thuhet në njoftimin e lëshuar për media.

14650604_1038274182957335_5583233482894439353_n 

14646823_10155177925464918_2052364422_o

received_1113200778761114

received_1113199872094538