Lëvizja për Reforma- PDSH , Kumanovë reagon ashpër ndaj aktit mizorë e çnjerzorë ku një grup huliganësh maqedonas sulmuan familjen shqipëtare Aliu e cila po kryente shërbimet mjekësore në spitalin e Kumanovës duke e goditur fillimisht me makinë e pastaj duke i sulmuar fizikisht .

Nga sulmi i huliganëve të tërbuar familja Aliu ka pësuar lëndime të rënda fizike dhe psiqike e ku më së shumti ka pësuar fëmiu 4 vjeçar i cili ndodhet në rrezik për jetë .
LR-PDSH – Kumanovë kërkon menjëherë nga autoritetet përgjegjëse të arrestojnë huliganët maqedonas dhe ti vënë para organeve të drejtësisë dhe të marrin dënimin e merituar për këtë sulm mizor dhe shtazarak që kanë bërë kundër familjes Aliu nga Kumanova .
Gjithashtu pyesim publikisht partinë shqipëtare në pushtet BDI se vallë pse është pjesë e pushtetit kur edhe një herë të vetme nuk mbrojtët një shqipëtar nga dhuna qoftë shtetërore qoftë ajo e huliganëve . .
Familjës Aliu i urojmë shërim dhe rikuperim të shpejtë sidomos vogëlushit i cili në vend së të luaj me lodrat e tijë ai vuan nga dhimbjet e shkaktuara nga huliganizmi shtazarak maqedonas .
Qoftë ky rasti i fundit ku në mënyrë më çnjerzore sulmohen familjet shqipëtare ku nuk dallohen as edhe gratë e fëmijtë !

Shërbimi pë Informim

Lëvizja për Reforma -PDSH , Kumanovë 26 06.2016