LR-PDSH në  mbledhjen e Kuvendit Qendror  në Gostivar ka miratuar unanimisht listat e kandidatëve  të mundshëm për deputetë  të kësaj partie për zgjedhjet e 11 dhjetorit.

 Ditëve të ardhshme  pritet që edhe  partitë e koalicionit të Aleancës për Shqiptarët  (Uniteti dhe RDK) të mbajnë kuvendet e tyre dhe të sjellin vendim për plotësimin e listave me kandidatët  e mundshëm që do garojnë    me një list të përbashkët në  emër të Aleancës për Shqiptarët në zgjedhjet e 11 dhjetorit

Sipas marrëveshjes së  dakorduar nga LR-PDSH duke pasur parasysh edhe marrëveshjet me partinë  Uniteti dhe RDK  nga kjo parti njoftuan  lista e kandidatëve të LR-PDSH-së është me sa vijon:

 

Njësia 1 –

  1. Kandidat i partisë së koalicionit ( Uniteti)

2.Arben Taravari (LR-PDSH)

 

Njësia  2 –

  1. Kanidat i LR-PDSH-së
  2. Kandidat i partisë së Koalicionit (Uniteti)

(Mbeten të hapura opsionet)

 

Njësia 3 –( e hapur)

 

Njësia 5

1.Syrja Rushiti

2.Remzi Memedi

 

Njësia 6

1.Ziadin Sela

2.Kandiat i partisë së koalicionit (RDK)

3.Arta Toçi

4.Agon Ferati

  1. e hapur
  2. Afërdita Hamza
  3. e hapur 

8.Ibrahim Kolari