LSDM-ja ka reaguar ndaj deklaratës të liderit të VMRO – DPMNE, Nikolla Gruevskit se gjoja ai dhe partia e tij do të fitojë zgjedhjet e ardhshme parlamentare edhe atë me “ndryshim të madh”.

“I pandehuri Nikolla Gruevski ende nuk mund ta kuptojnë se koha e tij ka kaluar. Nikolla Gruevski prej humbje të thellë më 11 dhjetor. Në vend që të mashtrojë vetveten me sondazhe të rreme, Gruevski le të përgatitet për mbrojtje në gjykatë, pasi ka ardhur koha për të gjitha krimet dhe shkeljet e ligjeve që i ka bërë në 10 vitet e fundit”, thonë nga LSDM-ja.

Nga partia opozitare maqedonase thonë se qytetarët do të dinë të vërtetën në lidhje me të akuzuarin kriminal Gruevskin, ata në lëkurën e tyre e ndjenjë shkatërrimin që lanë pas, politikat e tij destruktive.

“Ka kaluar koha kur Gruevsi ka mundur të falsifikojë zgjedhjet dhe të tërheq qytetarët për veshësh për të votuar.Më 11 dhjetor Maqedonia do të fitojë. Na pret fillim i ri, shumë punë dhe një jetë më cilësore “, thonë nga LSDM-ja.