LSDM me porosi për ministrin e Financave Minoski

Nga Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë me anë të një kumtese porosisin ministrin e Financave Kiril Minoskin të sqarojë se pse i ka shtyrë në borxh qytetarët mbi 15 milion euro, më shumë se sa është e nevojshme.

“Ua bëjmë me dije se askush nuk guxon të punojë në dëm të qytetarëve të Maqedonisë. Për këto politika të dëmshme qytetarët kanë votuar ndryshimin. Qytetarëve urgjentisht u duhen institucione që do të jenë në shërbimin e tyre. Vetëm një Qeveri e përgjegjshme mund t’i ndërpresë borxhet e panevojshme dhe të përgjigjet në nevojat reale”, thuhet në reagimin e partisë.