Ndotja e ajrit në vend është 20 herë më shumë se normalja ndërsa qeveria e re pritet që të mbrojë qytetarët, kështu theksojnë nga LSDM, informon Zhurnal.

Qeveria e re sipas tyre që në ditën e parë seriozisht do të meret me këtë problematikë dhe zgjidhjen e saj pasiqë 10 vite rezikojnë jetën e qytetarëve.

E për këtë nga LSDM thonë se do të aplikojnë udhëtim pa pagesë për qytetarët në ditët më të ndotura me qëllim që ato mos të marin makinat dhe t’i vënë në lëvizje, shtojnë më tej nga LSDM.