“Platformën e vetme reale që e shohin opinioni i brendshëm dhe i jashtë është Platforma e Qeverisë së re Reformuese, e cila përmban masa për nevojat themelore të qytetarëve dhe garanton unitaritet të shtetit”, thonë nga LSDM.

“Vetëm VMRO-DPMNE a nevojë që të bëhet gjoja nuk e sheh programin e Qeverisë së re, pasi që udhëheqësia e kësaj partie do që ta thellojë krizën politike. Kreu i partisë u gënjye gjatë përpjekjes për ta mbrojtur pasurinë e fituar me krim dhe të lirohen nga përgjegjësia”, thonë nga partia.