LSM-Remenskit: Nuk mund t’i ikni drejtësisë dhe të vërtetës

Lidhja e Sindikatave ka paditur ish-ministren e ministrisë për punë dhe politikë sociale Frosina Tashevska-Remenski, për siç thonë nga atje, për keqpërdorim të detyrës dhe punë të paligjshme.

”Mitrevski është zgjedhur ligjërisht në kongresin e fundit, të 19-tin në LSM dhe për këtë ka ndikuar ish-ministrja Remenski që të ketë turbulenca në LSM dhe të forcohen fraksionet. Remenski ka thyer disa ligje që të ndikojë në punën tonë. Na ka shkelur statutin dhe rregulloren tonë dhe për këtë do ta padisim.” shkruajnë nga LSM./Telegrafi/