E ekspozuar përherë bukur në foto, Luana Vjollca ka harruar këtë herë një detaj, që pothuajse të gjithë VIP-at e bëjnë kur fiksohen në veshje apo aksesorë të ndryshëm.

E njëjta gjë i ka ndodhur edhe modetarores seksi nga Tirana, e cila ndodhet në Kosovë, ku dhe jeton i dashuri i saj. E veshur me një fund të gjatë ngjyrë rozë dhe me një bluze pak a shumë njërën të njëjtë Luana ka vizituar sot Gjakovën dhe Prizrenin, ndërkohë që syrit të kritikëve nuk i ka shpëtuar ky detaj. Me këtë veshje Luana ka qenë të dentisti tre javë më parë.

luana-vjollca3_1478724182-1351061

luana-vjollca1_1478724170-9064700

luana-vjollca2_1478724169-7541264